Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 26 mai 2008

Un om in lupta cu o mafie intreaga : Vladimir Voiasciuc

Timisoreanul Vladimir Voiasciuc are de multa vreme probleme cu vecinii sai tigani care au facut presiuni pentru a-l face sa se mute din imobilul de pe strada Traian Grozavescu Nr 4 unde are o sala de sport. I s-au promis bani, dar nu a cedat la banii tiganilor. A fost amenintat, dar nu l-au ingenunchiat nici amenintarile lor. Omul e un luptator. Un om admirabil cum putini sunt de vazut in ziua de astazi. Desi mahnit si scarbit de complicitatea politiei timisorene si a administratiei locale condusa de primarul Ciuhandu omul nu se resemneaza. Merge mai departe si se lupta pentru dreptul lui si al nostru de a trai intr-o Timisoara normala, unde bandele de tigani nu vor mai fi favorizate de cei platiti din taxele si impozitele noastre ale tuturor contribuabililor. Si-a facut chiar si un site unde a postat povestea sa si multe alte articole din presa locala in care sunt reflectate cazurile de acaparare agresiva si ilegala a imobilelor din centrul timisoarei de catre "consangenii" sotiei primarului. Dar, dupa cate se pare, si domnul Ciuhandu e ...pe jumatate ...
L-am intalnit astazi pe domnul Voiasciuc si omul e departe de a fi resemnat. A cerut demisia lui Sandel Palade, Comisarul Sef al Inspectoratului de Politie Timis, pentru urmatoarele motive:
"1. dezinformarea opiniei publice prin mass media (de competentele dumneavoastra)
2. protejarea unor politisti corupti si fara activitate, cazul politistului Dan Daniel, sectia 1 Politie (vezi pe situl www.nusuntcarnat.com ) la sectiunea "Cum se fura in Timisoara" (1) )
3.raspunsurile la petitiile mele au fost date ca pentru un idiot. Cu toata simpatia pe care am avut-o pentru dvs., va rog sa nu ma bagati in categoria gastii pe care o conduceti.
Dl. Sandel Palade, ne-am intalnit de mai multe ori personal, precum si in emisiunea de la TVR Timisoara si la telefon am vorbit de mai multe ori , si totodata in cele trei petitii adresate dvs., prin care v-am relatat situatia conflictuala de pe str. Traian Grozavescu nr. 4 de aproximativ un an, iar politistii din zona pe care ii conduceti , au dat circa 2 amenzi si au fabricat 13 dosare penale tiganilor, dar tot ei au propus neinceperea urmaririi penale, acesti politisti "competenti".
Ma voi adresa Ministrului de Interne dl. Cristian David, pentru a face o descindere in Timisoara, precum a facut in Craiova, dar de data aceasta pentru a scapa Timisoara de politisti corupti si incompetenti, nu de tigani. Consider ca, daca scapam de astfel de politisti, in Timisoara va fi ordine si disciplina." - semneaza Vladimir Voiasciuc.
Noi am ales sa ii stam alaturi acestui om de toata isprava atata timp cat el doreste sa reziste presiunilor si amenintarilor tiganilor. Speram ca tot mai multi timisoreni vor veni alaturi de acest om iar la votul de pe data de 1 iunie vor da de pamant cu administratia locala care protejeaza acesti bastani ce terorizeaza cetatenii orasului.
Cererea de demisie a comisarului sef al politiei Timis, Sandel Palade

2 comentarii:

Cuvantul liber spunea...

Acesti oameni cu probleme de acest gen trebuie protejatide catre o forta cetateneasca de autoaparare pentruca politia siadministratia locala sunt corupte de mafia tiganilor.

Lupta NS spunea...

Sunt de acord cu cele spuse de tine. Pentru ca administratia locala ne-a abandonat, desi sunt angajatii nostri, trebuie sa ne aparam singuri. Capitularea in fata asaltului salbaticiei este exclusa.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”