Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 11 iulie 2008

Jocurile Olimpice scot cainii din China din meniul restaurantelor

O asociatie a obtinut interzicerea comertului cu carne de caine in China, inaintea Jocurilor Olimpice. Asociatia One Voice estimeaza la mai multe milioane numarul cainilor ucisi in fiecare an, deseori "intr-un mod lent si crud", cu lovituri de ciomag sau opariti de vii.

"Acest tip de comert exista peste tot in China, chiar si in marile orase. Este adevarat ca la Beijing autoritatile incearca sa impinga spre periferii acest fenomen, in perspectiva Jocurilor Olimpice din luna august", a explicat presedintele One Voice, Muriel Arnal.

Carnea de caine se serveste in restaurante sau se vinde in anumite supermarketuri, vidata sau in conserve. Dupa ce in urma cu trei sau patru ani, cea mai vizata rasa de caini pentru consum era Saint-Bernard, acum sunt preferati ciobanestii germani. ARTICOL PRELUAT DE PE ACEST SITE
In imagine trei chinezi lovesc cu salbaticie un caine. Probabil fragezeau carnea . . . :(

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”