Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 18 decembrie 2008

Roma: Forza Nuova se opune înfiinţării taberelor de ţigani



Planul propus de primăria şi prefectura Romei privind crearea a patru mari tabere de ţigani la periferia capitalei italiene a fost îndelung contestat atât de politicieni, cât şi de cetăţeni.

În acest sens, partidul Forza Nuova va organiza un miting de protest, sâmbătă, 20 decembrie, la Setteville di Guidonia, Roma. Mitingul va avea ca punct de plecare Piazzale Trilussa şi se va desfăşura pe întreg traseul pe care autorităţile intenţionează să amplaseze taberele ţiganilor.

Tot sâmbătă, partidul Forza Nuova va efectua o strângere de semnături împotriva construirii taberelor de ţigani, la Cerveteri, la 56 de kilometri distanţă de capitala italiană. Sursa: Adevarul.ro

1 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Sa le faca tabere pe o insula, Capri de exemplu!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”