Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Fratele lui Barack Obama, arestat pentru posesie de marijuana


George Obama, fratele vitreg al presedintelui american Barack Obama, a fost arestat de politia din Kenya pentru posesie de marijuana, au informat sambata fortele de ordine.

Inspectorul Augustine Mutembei a spus ca George Obama a fost arestat pentru posesie de canabis, cunoscut in Kenya drept "bhang", si ca a opus rezistenta in momentul arestarii, relateaza CNN.

George Obama este in arest la o sectie de politie din Nairobi si va fi prezentat instantei luni. Corespondentul CNN a vorbit cu George Obama si acesta a negat acuzatia. "M-au luat din casa. Nu stiu ce de sunt acuzat", a subliniat el.

George Obama si noul presedinte american se cunosc foarte putin. George a fost una dintre rudele apropiate ale lui Obama care nu s-a dus la investirea presedintelui la Washington, saptamina trecuta.

In cartea sa "Dreams from my father", Obama descrie intalnirea initiala cu George drept "dureroasa". George locuieste in Huruma, un cartier sarac din Nairobi, iar certificatul sau de nastere atesta ca este fratele vitreg al presedintelui american.

Tatal lui Barack si George Obama a murit cand George avea doar sase luni. Spre deosebire de bunica sa din Kogela, George Obama a beneficiat de foarte putina atentie din partea presei pana in august 2008, cand au inceput sa fie scrise diverse articole.

Vanity Fair, editia de Italia, a scris ca George Obama traieste intr-o coliba si castiga mai putin de un dolar pe zi, lucruri care l-au infuriat pe fratele vitreg al presedintelui. "Am fost crescut bine. Si acum traiesc bine", a spus George.

George Obama, care are in jur de 20 de ani, spunea atunci ca invata pentru a deveni mecanic si ca incerca sa ajute comunitatea cat de mult poate. Sursa Ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”