Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 29 ianuarie 2009

Iranul: Holocaustul este o mare minciuna


Holocaustul este o mare minciuna creata pentru a amplasa un stat inamic islamului in Orientul Mijlociu, a apreciat, marti, purtatorul de cuvant al guvernului iranian.

"Holocaustul este un concept care provine dintr-o mare minciuna, ce a avut drept scop impunerea unui regim fara nicio radacina in mijlocul lumii islamice", a declarat Gholam Hossein Elham, intr-o conferinta dedicata situatiei din Gaza, transmite AFP.

Nu este singura declaratie de acest gen facuta de liderii iranieni privind Israelul, pe care nu il recunosc. Presedintele Mahmoud Ahmadinejad, care a spus ca Holocaustul este un mit, si-a atras condamnarea comunitatii internationale dupa ce a declarat in repetate randuri ca statul evreu este condamnat sa dispara. Sursa:Ziare.com

3 comentarii:

Anonim spunea...

Eu zic sa-i cooptati pe post de colaboratori la blog. Vor aduce mult folos. Iar Ahmi ar putea deveni chiar sef de cuib.

Anonim spunea...

Eu zic ca ar putea fi cooptati drept colaboratori. Ar aduce mult folos.
Iar Ahmi ar putea deveni chiar sef de cuib.

Anonim spunea...

Multumim pentru sugestie, insa cuibul este o forma de organizare ce apartine Miscarii Legionare.Nu mai face "confuzii"ca nu tine!
Iar in ce priveste statul Israel, pererea mea este ca trebuie sa existe. Normal ar fi ca toti jidanii care sunt raspanditi prin lume sa mearga acolo, daca isi iubesc intradevar pamantul. Problema este insa alta, jidanul e in general perfid, si prefera sa faca valuri din afara. El iubeste Israelul dar prefera spre exemplu sa stea in Romania, sau in SUA, sau oriunde in alta parte dar nu acolo. Precum hotii care nu prea se pot fura intre ei, jidanul nu poate sa traga"clapa" unui alt jidan, asa ca poate face asta fara probleme daca se afla in mijlocul unei alte natiuni.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”