Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 28 ianuarie 2009

Revoltator: Homosexualii, avantajati la adoptie


Asistentii sociali britanici au preferat sa paseze cazul unor copii spre adoptie catre un cuplu de homosexuali, in defavoarea bunicilor naturali ai celor doi micuti.

Doi copii sunt pe cale sa fie adoptati de catre un cuplu de homosexuali britanici in ciuda protestelor bunicilor naturali ai celor doi copii.

Bunicilor li s-a spus ca nu isi vor mai vedea nepoteii din nou daca nu renunta la protestele lor, informeaza cotidianul britanic Daily Mail.

Cei doi bunici, care nu si-a facut publica identitatea, au dorit sa ofere unui baietel de cinci ani si fratelui sau de patru ani un camin sigur si iubitor. Insa, asistentii sociali le-au spus ca ei sunt prea in varsta, la 46 si 59 de ani, pentru a lua in custodie cei doi baieti.

Timp de doi ani, cei doi s-au luptat pentru drepturile lor pentru a avea grija de cei doi nepoti, a caror mama naturala, in varsta de 26 de ani, se afla intr-o clinica pentru reabilitarea dependentilor de droguri.

Cuplul a fost acceptat pentru adoptie, insa, abia dupa ce ei au fost analizati pe indelete din punct de vedere financiar.

Lovitura finala a venit, insa, atunci cand li s-a spus ca cei doi copii vor fi infiati de catre o familie de homosexuali, in ciuda faptului ca mai multe familii de heterosexuali doreau, de asemenea, sa-i adopte pe cei mici.

Atunci cand barbatul a protestat, i s-a raspuns ca "ori accepta aceasta situatie, si astfel exista o sansa sa iti mai vezi copiii de doua ori pe an, sau poti ramane suparat si sa nu ii mai vezi niciodata".

"Mi se rupe inima sa stiu ca proprii nostri nepoti sunt fortati sa creasca intr-o casa fara sa aiba o mama sau o figura feminina. As vrea sa imi explice cineva cum situatia asta poate fi in interesul copiilor?", au declarat bunicii copiilor.

Reprezentantii sociali au declarat ca recunosc faptul ca fetita "este mai ingrijorata" de faptul ca va fi obligata sa traiasca intre doi barbati.

Cazul celor doi copii din Edinburg a ridicat mai multe semne de intrebare in legatura cu interventia statului in viata familiei in Marea Britanie.

De asemenea, acest caz a pus in discutie din nou problema adoptiei de catre cuplurile de homosexuali.

In Marea Britanie, unele autoritati locale interzic, de exemplu, adoptia de catre cuplurile de fumatori sau de catre cuplurile formate din persoane supraponderale, dar incurajeaza adoptia pentru cuplurile de homosexuali - in ciuda studiilor care demonstreaza ca copiii sunt crescuti cel mai bine intr-un mediu cu o mama si un tata. Sursa: Ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”