Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 27 ianuarie 2009

Romania, destinatie pentru imigrantii ilegali, afirma seful DIICOT


Romania a devenit o destinatie pentru imigratia ilegala, cu precadere pentru forta de munca din Africa si Asia, a sustinut marti, la bilantul Politiei de Frontiera, seful DIICOT, procurorul Codrut Olaru.

"Daca in anii trecuti Romania era o sursa si de tranzit pentru traficul de persoane si pentru migratia ilegala, acum este o tara de destinatie", a declarat Olaru.

El a precizat ca, potrivit cazurilor inregistrate de institutia pe care o reprezinta, in colaborare cu Politia de Frontiera, a constatat ca retelele internationale sunt interesate de piata muncii din Romania pentru persoane provenite din Africa si Asia.

In cadrul bilantului au fost prezentate mai multe cazuri de migratie ilegala depistate de politistii de frontiera, dar, argumenteaza in declaratiile sale Olaru, in premiera, la sfarsitul anului trecut, a fost retinut un tibetan care incerca sa treaca ilegal frontiera de stat pentru a munci in Romania.
Sursa:Ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”