Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 27 ianuarie 2009

Bucuresti: Sapte oameni au fost loviti in plin de o masina condusa de un chinez


Accident grav pe soseaua Fundeni din Capitala: sapte persoane, printre care si un copil, au fost loviti de o masina condusa de un cetatean chinez.


Tragedia, in urma careia un om si-a pierdut viata, a avut loc, in jurul orei 13.45, in fata Institutului Oncologic, ne-a informat Brigada de Politie Rutiera a Capitalei. Din cauza vitezei, chinezul in varsta de 24 de ani, aflat la volanul unui Volkswagen Golf, a pierdut controlul masinii care s-a urcat pe trotuar si a lovit trei persoane care asteptau sa traverseze in dreptul unei treceri de pietoni. Apoi, a plecat mai departe si a lovit alte patru persoane care se aflau in statia de autobuz. Trei dintre victime au fost transportate la Spitalul "Sfantul Pantelimon". Una dintre ele a decedat la scurt timp, alta este in stare grava, iar a treia este ranita usor. Alte doua persoane lovite de asiatic sunt internate la Spitalul de Urgenta "Floreasca", una este in stare grava iar cealalta este ranita usor. De asemenea, una dintre persoanele ranite este internata la Spitalul Municipal dar starea sa este stabila. La randul sau, copilul ranit in accident este usor ranit si se afla internat la Spitalul "Grigore Alexandrescu". Urmeaza ca Brigada de Politie Rutiere sa stabileasca daca cetateanul chinez are permis de conducere deoarece aceste nu a prezentat niciun document care sa ateste dreptul de a conduce. El este cercetat pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa. Sursa: Ziua.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”