Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 21 februarie 2009

300 de persoane au participat la un mars al tacerii in memoria lui Marian Cozma


Aproximativ 300 de persoane au participat, vineri seara, la Bucuresti, la un mars al tacerii in memoria handbalistului Marian Cozma.

Cei care au participat la mars au pornit, la ora 20.30, din Piata Universitatii spre Piata Unirii, avand in maini candele aprinse.

In Piata Unirii, unde marsul s-a incheiat la ora 21.15, participantii la manifestatie au depus candelele la crucea din parc.

Pivotul echipei MKB Veszprem, Marian Cozma, a murit pe 8 februarie dupa ce a fost injunghiat mortal in zona inimii. Handbalistul roman se afla intr-un club din Ungaria, unde sarbatorea alaturi de coechipierii sai nasterea copilului unuia dintre acestia. Sursa: Ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”