Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 21 februarie 2009

Demonstraţie NVU pe 21.02.09 în Amersfoort



Demonstraţie NVU, pe 21.02.09, în Amersfoort

Sâmbătă, 21 februarie 2009, Uniunea Poporului Olandez (NVU) organizează în oraşul olandez Amersfoort o demonstraţie "împotriva Capitalismului-cazino, plutocraţiei , pentru împărţirea echitabilă a veniturilor pentru poporul nostru".
Începe la ora 13 la gara Amersfoort. Demonstraţia este anunţată şi aprobată. Participanţii germani sunt ca întotdeauna bineveniţi.

Convocarea amănunţită şi informaţii în limba olandeză, un plan al oraşului şi punctele de oprire se găsesc pe pagina noastră de internet:
www.nvu.info sau http://nvu.info/pers/210209/1.html

Vă rog aveţi grijă ca fiecare participant să aibă un act de identitate. La solicitare se poate oferi un loc de întâlnire dinaintea demonstraţiei.

Cu cele mai calde urări,
Christian Malcoci
Secretar de partid al NVU

Nota Lupta NS. NVU este o grupare nationalista olandeza care lupta pentru apararea valorilor traditionale, deci si o grupare pro-viaţă. Romanii din Olanda sunt bineveniti la manifestatie dar si la orice alta actiune a NVU.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”