Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 13 februarie 2009

De cine asculta mafioţii ţigani: Sztojka s-a predat la presiunile bulibaşei



Multi considera ca nu trebuie invinuita comunitatea ţigănească pentru crimele comise de o mare parte dintre membrii ei. Dar uite ca bulibaşa -liderul ţiganilor- are o influenţa atât de mare asupra criminalilor ţigani incât îi determina până şi să se predea poliţiei. Mai jos, un articol preluat din Cotidianul.


Familia celui de-al treilea suspect în cazul uciderii handbalistului Marian Cozma fusese ameninţată de comunitatea ţigănească cu excomunicarea.

Ivan Sztojka, cel de-al treilea suspect în cazul uciderii handbalistului român Marian Cozma, s-a predat joi noapte, în jurul orei 1.00 (ora României), la poliţia din Vezsprem. Se pare că Sztojka a cedat la ameninţările bulibaşei din Ungaria, care i-a transmis că dacă nu se va preda, el şi familia lui vor fi excomunicaţi din clan. Mai mult, s-ar fi mers până la represalii asupra rudelor apropiate ale acestuia, ba chiar la eliminarea lor.

Sztojka, care s-a predat însoţit de un avocat, este audiat, în aceste momente, de poliţiştii maghiari, care au anunţat că în cursul zilei de vineri vor organiza o conferinţă de presă în cadrul căreia vor prezenta amănunte despre acest caz.
Sursa: Cotidianul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”