Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 8 februarie 2009

Filmul mortii lui Marian Cozma


Fostul coleg al lui Marian Cozma la echipa nationala, Valentin Ghionea, si el jucator in Ungaria, a povestit modul in care a fost ucis handbalistul roman.

"A fost o incaierare si nimic mai mult. Dupa cate am inteles, el a fost cu prietena sa si cu colegi si de cand au intrat, acel grup de tigani a fost cu ochii pe ei. Cand a iesit de la toaleta, unul l-a lovit in fata, apoi l-au scos afara, unde unul l-a injunghiat in inima, pe o scara stramta.

Au stat maxim 40 de minute acolo. Erau niste tigani, erau cu pistoale, erau pusi pe scandal. Unul i-a cerut altuia sa aduca pistolul, cand Marian era intr-o balta de sange", a povestit Valentin Ghionea la Antena 3.

Marian Cozma, jucator in Ungaria la Vezsprem, a fost injungiat mortal intr-o discoteca, sambata noapte, dupa o altercatie cu un grup de tigani. Sursa: Ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”