Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 8 februarie 2009

Partidul pedofililor olandezi se plange ca ii sunt demascati membrii


Un partid politic olandez favorabil scaderii la 12 ani a varstei legale de la care se pot intretine relatii sexuale, a dat in judecata administratorii unui site care a publicat o lista de persoane condamnate pentru pedofilie.

Partidul pentru Dragoste Fraterna, Libertate si Diversitate (PNVD), asa cum se numeste oficial formatiunea, a depus plangere pentru "incalcarea vietii private, periclitare si incitare la ura", a declarat purtatorul de cuvant al politiei din Haarlem, vestul tarii.

"Politia va deschide o ancheta in urmatoarele zile", au anuntat sambata surse, citate de AFP si preluat de NewsIn.

Cel care a depus plangerea din partea partidului, Ad van den Berg, figureaza pe lista publicata de site-ul www.stopkindersex.com pentru o condamnare din urma cu 20 de ani.

Site-ul, lansat vineri, a fost inregistrat in Statele Unite, pentru a evita legea olandeza cu privire la dreptul la respectarea vietii private. Site-ul publica nume, fotografii si adrese ale olandezilor condamnati pentru delicte sexuale, ceea ce este interzis de lege in Olanda.

Formatiunea, care nu are reprezentanti in Parlament, cere scaderea varstei de la care se pot intretine relatii sexuale la 12 ani si legalizarea posesiei de pornografie infantila.

La randul lor, fondatorii site-ului "stopkindersex" spun ca vor sa informeze cetatenii despre prezenta persoanelor condamnate pentru pedofilie in cartierele lor. Site-ul nu functiona prea bine sambata, din cauza numarului mare de vizitatori. Sursa:Ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”