Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 25 februarie 2009

Horst Mahler condamnat pentru negarea "holocau$tului"

Horst Mahler, co-fondator al Factiunii Armata Rosie (RAF) in anii '70, fost avocat al NPD intre anii 2000 - 2003, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare pentru incitare la postarea pe Internet a unor video-clipuri in care este negata existenta holocaustului si distribuirea de CD-uri cu mesaje anti-evreiesti si incitare la ura. Horst Mahler in varsta de 73 de ani a mai fost gasit vinovat si pentru expedierea prin mail a unei carti scrise de un alt "negationist" condamnat, Germar Rudolf.
Negarea holocaustului este o crima in Germania, la fel ca in alte state ale Europei unde puternica influenta evreiasca face legea in politica interna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”