Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 25 februarie 2009

Imigranti asiatici arestati dupa ce au ucis un politist, la Paris


Cinci imigranti srilankezi au fost inculpati marti de justitia franceza pentru uciderea unui politist francez.

Cei cinci tineri au varste intre 26-29 ani si au fost arestati duminica dimineata in Courneuve, o periferie defavorizata din nordul Parisului, unde fusese asasinat politistul.

Acesta, in varsta de 33 de ani, nu era in timpul serviciului, dar a intervenit intr-o disputa intre cei cinci srilankezi, care l-au dezarmat si l-au impuscat cu propria arma, tragandu-i un glont in cap.

Fara sa-si marturiseasca direct crima, imigrantii au recunoscut ca inaintea dramei consumasera mult alcool si au evocat vag un accident.

Examenul sanguin al politistului a aratat ca si acesta consumase alcool in cantitate mare inaintea incidentului. Sursa: Ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”