Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 8 februarie 2009

Kelemen Hunor: Băsescu ne-a transmis să nu ne bazăm pe el


Traian Băsescu a mers în Ungaria doar pentru a le transmite maghiarilor din România să nu se bazeze pe el, aceasta este părerea preşedintelui executiv al Uniunii Democrate a Maghiarilor din România, Kelemen Hunor.

Aflat în vizită la Budapesta, Traian Băsescu a spus că nu va accepta conceptul de drepturi colective pentru minorităţi.

În ciuda acestei declaraţii, Kelemen Hunor susţine că UDMR nu va renunţa niciodată la dezideratele sale referitoare la autonomia comunităţii maghiare.

"Într-o perioadă exista această, hai să spunem aşa, iluzie că domnul preşedinte Băsescu are o empatie sporită faţă de dezideratele comunităţii maghiare. Eu am constatat că această empatie se opreşte la palincă şi la kurtos kolacz", spune Hunor.

Sursa: Realitatea.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”