Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 17 februarie 2009

Molotov-ul de la Cluj aruncat de doi israelieni


Doi tineri din Israel, studenti la Facultatea de Medicina din Cluj-Napoca, au fost iden tificati de politisti ca suspecti in cazul cocktailului Molotov aruncat sambata dimineata, in fata unui bar.


Presedintele Universitatii de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca, prof. dr. Marius Bojita, a declarat, ieri, ca universitatea nu poate ramane indiferenta fata de comportamentul studentilor si ca tinerii ar putea fi exmatriculati. Potrivit acestuia, institutia de invatamant asteapta sa primeasca de la Politie numele studentilor, precum si faptele de care sunt acuzati. "Sunt doi cetateni straini, studenti, sunt cercetati pentru tentativa de distrugere prin incendiere si ultraj contra bunelor moravuri. Cei doi au fost retinuti prin ordonanta pentru 24 de ore si va incepe urmarirea penala impotriva lor", a comunicat IPJ Cluj. Conform sursei citate, cei doi au incercat, inainte cu o ora de a arunca sticla cu cocktailul Molotov, sa intre in bar, dar nu li s-a permis accesul pentru ca anterior, intr-o alta noapte, provocasera un scandal. Conform unor surse din Politie, cei doi tineri, cu initialele H.A si S.S sunt din Israel, iar la Cluj sunt stundenti la Facultatea de Medicina. Tanarul cu initialele S.S ar fi aruncat cocktailul, iar celalalt, cu initialele H.A, ar fi condus masina.Sursa: Ziua.ro

1 comentarii:

Anonim spunea...

Domnilor, imi pare rau ca nu mi-ati publicat comentariul de ieri. Dar revin.
Deci, din nou v-ati grabit. Nu e vorba de evrei, ci de arabi, care s-au comportat in felul lor huliganesc caracterisic (atunci cand e impotriva Israelului e bineinteles un protest legitim).
Imi pare rau pentru voi. Ati pierdut o poanta.
Si iata ce precizeaza presa romana (caci nu puteti contesta adevarul...)
Ziarul "Adevarul"
Autori Ioana Oros , Radu Neag
Data: 18 feb 2009
Citat:
"Studenţii care au atacat un club cu un cocteil Molotov au fost aduşi în faţa judecătorilor. Sameh Sarhan şi Harbaji Ayman aveau interdicţie în clubul clujean după ce, în urmă cu câteva luni, Sameh provocase un scandal."
No more comments.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”