Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 25 februarie 2009

Politisti agresati de 40 de tigani, in nordul Italiei


Circa 40 de tigani dintr-o tabara ilegala din Brugherio, comuna situata in apropiere de Milano, au agresat doi politisti.

Vineri, in jurul orei locale 16.00 (17.00 ora Romaniei), o patrula a politiei locale a remarcat un tigan la bordul unei masini de suspecte, relateaza CronacaQui preluat de Newsin.

La vederea fortelor de ordine, barbatul a accelerat pentru a incerca sa fuga. Politistii l-au urmarit, pana in apropiere de o tabera de nomazi.

In momentul in care i-au cerut documentele, dintre baraci a iesit un alt nomad la bordul unui autovehicul, care a incercat sa ii calce pe agenti. Cei doi s-au ferit, dupa care tiganul a coborat din masina, a inceput sa ii insulte si sa ii loveasca.

Alti aproximativ 40 de nomazi, barbati si femei, i-au incercuit pe politisti, dar, datorita calmului acestora, situatia s-a linistit. Ei au reusit sa il aresteze pe agresor, un tigan in varsta de 41 de ani, nascut la Siracusa, dar de origine slava.

Politistii au primit ingrijiri medicale la spitalul San Raffaele din Segrate, un oras din apropiere.

"Un episod foarte grav", a declara comandantul politiei locale, Silvano Moioli. "Tabara de tigani prezente la marginea localitatii Brugherio a creat probleme grave in ceea ce priveste ordinea publica inca de la inceput", a adaugat el. Sursa: Ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”