Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 25 februarie 2009

Ce ne pregateste plutocratia: Rupert Murdoch: Natiunile vor fi redefinite, viitorul modificat


Mogulul media Rupert Murdoch a emis, luni, un memoriu intern in compania sa, avertizand angajatii ca "ne aflam in mijlocul unei faze a istoriei in care natiunile vor fi redefinite si viitorul lor va fi fundamental modificat".

Avertismentul vine pe fondul caderii accentuate a burselor si a temerilor cu privire la viitorul presei, informeaza DrudgeReport.

"Multi oameni vor fi sub presiune extrema si multe companii vor fi ranite mortal", continua Murdoch.

"Competitorii nostri vor fi foarte tentati sa adopte calea cea mai usoara, reducand calitatea in cautarea castigurilor imediate.

Vreau sa fiu foarte limpede in ceea ce priveste compania noastra: cand altii vor face un pas in urma in ceea ce priveste angajamentul fata de telespectatori, utilizatori, cititori si clienti, noi ii vom intari pe ai nostri.

Directia acestei afaceri acum si in urmatorii cativa ani va defini caracterul companiei noastre pentru urmatoarele decenii", se spune in document.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”