Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 24 februarie 2009

Predoiu vrea si el spioni


Catalin Predoiu a declarat s-ar putea infiinta un serviciu secret in Justitie, care ar putea sa "spioneze" magistratii, functionarii si demnitarii din minister.

Zilele acestea, o comisie speciala discuta posiblitatea infiintarii unui serviciu secret in Justitie. Nu s-a luat inca o decizie daca atributiile serviciului sa se limiteze la culegerea informatiilor din penitenciare sau sa se extinda la magistrati, functionarii si demnitarii din Ministerul Justitiei, a spus Predoiu la RFI, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Cat despre viitorul sau politic, Predoiu a ezitat sa spuna clar daca va demisiona de la minister dupa adoptarea Codurilor si va reveni in PNL, asa cum a declarat la sfarsitul saptamanii fostul premier Calin Popescu Tariceanu.

"Unul dintre obiectivele mele a fost de a feri ministerul de polemici si confruntari politice. Eu imi mentin acest obiectiv. Nu voi implica ministerul, atata vreme cat voi fi ministru de niciun fel de confruntari politice", a precizat Predoiu. Sursa: Ziare.com

1 comentarii:

Anonim spunea...

Quis custodiet ipsos custodes?

Pe magistrati cine ii supravegheaza? "Constiinta" ?

Partea rea este ca un asemenea serviciu serveste intereselor politice (santaj, influenta)...

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”