Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 17 februarie 2009

S-a descoperit un dinozaur omnivor


Oamenii de stiinta au descoperit ramasitele fosilizate ale unui dinozaur omnivor in Argentina - o veriga lipsa catre carnivore, sustin cercetatorii.

"Este un omnivor- cu alte cuvinte manca orice (plante si carne) - adica este veriga lipsa intre dinozaurii carnivori si uriasele ierbivore cu patru picioare" a spus Oscar Alcober, director al Muzeului de Stiinte Naturale din San Juan, aflat la 1.200 de kilometri de Buenos Aires, pentru AFP.

"Este o piesa foarte importanta a puzzle-ului privind origine dinozaurilor" a explicat Alcober.

Alcober si Ricardo Martinez, sef al departamentului de paleontologie a muzeului, au descoperit ramasitele in urma cu trei ani in parcul Ischigualasto-Valle de la Luna, aflat la nord de San Juan.
Sursa: Ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”