Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 4 februarie 2009

Steag gay, arborat in fata unei sectii de politie


O ancheta a fost declansata de Scotland Yard dupa ce steagul britanic de langa o sectie de politie din Londra a fost inlocuit cu unul al comunitatii minoritatilor sexuale.

Conform legii, in fata oricarei sectii de politie din regat nu pot fi arborate decat doua steaguri: cel al tarii si cel al institutiei. In niciun caz cel al lesbienelor, homosexualilor si travestitilor, a declarat Sir Paul Stephenson, seful Meropolitan Police, care ii succeda in functie lui Sir Ian Blair.

Fostul sef al Politiei Metropolitane era cunoscut pentru obsesia sa fata de corectitudine, la un moment dat el intrebandu-si ofiterii in legatura cu orientarea lor sexuala, relateaza Daily Mail.

Cu alta ocazie, in cadrul unui examen, el a intrebat candidatii cum ar reactiona daca si-ar vedea unul dintre colegi imbracat in femeie, seara, intr-un club, si ar realiza ca au de-a face cu un travestit. Sursa: Ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”