Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 4 februarie 2009

Unui iesean i-au disparut 5 miliarde de lei vechi din cont


Un barbat din Iasi sustine ca mai multe persoane neautorizate i-au sustras din contul sau bancar o suma de peste 500.000 de lei, dupa care a fost trecut pe lista rau platnicilor.

Ieseanul sustine ca banii au fost retrasi intr-un interval de doar trei saptamani de persoane neautorizate si a hotarat sa depuna plangere impotriva functionarilor bancii si impotriva fostului director, pe care il banuieste ca ar fi retras suma, informeaza Ziarul de Iasi.

Radu Mitrovici, administratorul firmei Promottion Invest Grup, spune ca in trei saptamani i s-au "evaporat" din cont peste 500.000 de lei. In urma acestui incident a fost trecut in baza de date cu rau platnici, figurand in Centrala Incidentelor de Plati a BNR.

Acesta sustine ca doar el si sotia lui puteau sa faca operatiuni cu contul firmei deschis la ProCredit Bank. Acesta banuieste cu un angajat al firmei in colaborare cu angajatii bancii au furat banii. Pagubitul a depus o plangere penala si spera sa isi recupereze banii pierduti. Sursa:Ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”