Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 17 februarie 2009

Un alt "atac neo-nazist", o minciuna nerusinata!


O femeie de origine braziliana care a sustinut ca si-a pierdut gemenii cu care era insarcinata, in urma unui "atac neo-nazist" venit din partea unor skinheads elvetiei nu a fost insarcinata niciodata, iar ranile de pe corp se pare ca si-i le-a provocat singura.

Politia spune ca Paula Oliveira, 26 de ani, nu a fost insarcinata in 3 luni si este suspectata ca si-a scrijelit singura ranile de pe corp. Oliveiraa sustinut ca a fost atacata de 3 skinheads, unul ar fi avut tatuata o svastica pe ceafa, si au atacat-o intr-o gara dupa ce au auzit-o vorbind portugheza la telefon cu mama ei din Brazilia.
Walter Baer, medic sef la Universitatea din Zurich, a declarat ca dupa examinarea femeii este sigur ca ranile au fost auto-cauzate.
Pentru declaratie falsa si incercarea de a insela autoritatile, Oliveira ar putea fi actionata in justitie a declarat comandantul general al politiei din Zurich, Phillip Hotzenkocherie.
Initial stirea i-a socat pe elvetieni si i-a scandalizat pe brazilieni, insusi presedintele Braziliei, Luiz Inacio Lula da Silva, declarand: "Cred ca nu putem accepta si sta tacuti in fata acestei violente remarcabile cu care s-a confruntat o brazilianca in strainatate".
Paula Oliveira traieste legal in Elvetia unde lucreaza ca avocat. Sursa: jta.org (site evreiesc)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”