Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 7 martie 2009

Aberatiile "corectitudinii politice": Copiii britanici invata istoria homosexualitatii

Peste 30 de copii de la scoala primara George Tomlinson, din Waltham Forest, estul Londrei, au fost retrasi de la orele de istorie a homosexualitatii, motiv pentru care parintii acestora risca sa fie dati in judecata de conducerea institutiei de invatamant.

Un exemplu este Pervez Latif, care si-a retras fiii, Saleh si Abdur-Rahim, din cauza cursurilor de istorie a homosexualilor si lesbienelor, tema acestei luni la scoala George Tomlinson. Consiliul scolii a anuntat ca acei copii care au lipsit de la ore vor fi perceputi in comunitate drept intoleranti, informeaza Daily Mail. "Noi, ca parinti, nu am fost anuntati ca se va intampla asta. Am primit doar o instiintare ca se vor tine cursuri pe diferite teme. Nu vreau ca baietii mei sa invete despre asta. Am trimis o scrisoare in care am explicat ca imi voi retrage copiii de la scoala si mi s-a raspuns ca alta alternativa nu exista", a povestit Latif. "Daca voi fi trimis in instanta imi voi sustine punctul de vedere. A fost dificil sa le explic baietilor mei de noua si zece ani de ce i-am retras de la scoala. Este destul de greu sa explici relatiile homosexuale la o varsta asa frageda", a adaugat Latif. Sursa: Ziare.com

2 comentarii:

straightXedge spunea...

Deci astia chiar au luat-o razna cu homosexualitatea. Sa obligi copiii sa invete despre tot felul de deviatii sexuale e criminal. nu cred ca ma insel daca spun ca toate astea se vor intoarca impotriva lor. Va veni ziua in care vor purta din nou triunghiul in piept. ;)

Corneliu spunea...

Mi se face greatza!
"Unde esti tu Tepes, doamne..."

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”