Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 7 martie 2009

Poliţiştii italieni trimişi la Bucureşti caută cinci ciobani ţigani

Poliţiştii italieni trimişi la Bucureşti in dosarul violării unei adolescente la Roma au cinci suspecţi, rudele unui deţinut din Romania, dar nu ii pot găsi, relatează cotidianul Il Tempo, citat de NewsIn. Cei cinci fac parte dintr-un clan de ciobani ţigani şi sunt rudele unui alt violator, inchis in Romania. Ei sunt nomazi şi trăiesc de obicei intre Vaslui şi Iaşi, insă nu au fost găsiţi deocamdată: este posibil să se fi mutat oriunde in Europa.

Aceasta este pista urmată de poliţia italiană, după ce testele ADN au arătat că cromozomul Y al unuia dintre cei doi agresori corespunde celui al unui deţinut din Romania. Acesta se afla, insă, deja in inchisoare in 14 februarie, deci nu poate fi vinovat. Insă cromozomul Y se transmite din tată in fiu şi este identic la bărbaţii din aceeaşi familie.
Poliţiştii l-au interogat pe deţinutul de la Bucureşti, au construit arborele său genealogic, iar numărul suspecţilor s-a restrans la cinci.

Vineri au circulat zvonuri in legătură cu o posibilă legătură intre cei cinci şi unul dintre romanii arestaţi in februarie in acest dosar, Alexandru Isztoika Loyos, dar informaţiile nu au fost confirmate. Sursa: Ziua.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”