Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 14 martie 2009

Adevarat sau fals? CIA sustine ca Israelul va disparea in 20 de ani


Un studiu al CIA sustine ca Israelul va inceta sa mai existe peste aproximativ 20 de ani, pana atunci ar urma un val masiv de imigranti israelieni catre Europa si SUA.

Motivul invocat este renuntarea la solutia doua state-doua popoare, care constituie cea mai justa rezolvare a conflictului israeliano-palestinian, din cauza emigrarii masive a cetatenilor israelieni si a scaderii ratei natalitatii din Israel.

PressTV, postul de televiziune care a difuzat informatia, afirma ca studiul CIA, care circula in medii deosebit de restranse, el fiind distribuit doar unui numar select de personalitati, prevede reintoarcerea tuturor refugiatilor palestinieni in teritoriile ocupate si emigrarea cetatenilor israelieni in SUA si Europa.

Intr-un interviu acordat pentru PressTV, avocatul american Frank Lamb a afirmat ca in SUA traiesc in prezent 500.000 de israelieni cu pasaport american, iar alti 300.000 de israelieni, aflati in statul California, au facut cerere pentru a dobandi cetatenia americana.
Potrivit studiului CIA, peste doua milioane de cetateni israelieni ar putea emigra in SUA, iar inca un milion si jumatate s-ar putea intoarce in Rusia si alte tari europene. Totodata, populatia palestiniana va creste foarte mult datorita scaderii ratei natalitatii in Israel.

PressTV sustine ca raportul CIA compara prabusirea Israelului cu dezintegrarea fostei URSS sau cu disparitia regimului de apartheid din Africa de Sud, sustinand ca aceasta ar putea avea loc intr-un mod la fel de subit si rapid. Sursa: Ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”