Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 27 martie 2009

Escrocul Soros sanctionat pentru ... escrocherie

Soros, amendat cu 2,20 milioane dolari pentru manipularea bursei

Autoritatea ungara de reglementare a pietelor financiare, PSZAF, a amendat compania new-yorkeza Soros Fund Management LLC, detinuta de miliardarul de origine maghiara (de fapt, el e EVREU! - nota LNS) Gyorgy Soros, cu suma de 489 milioane forinti (2,20 milioane dolari), pentru incalcarea legii in cazul unor tranzactii cu titluri OTP.

Amenda aplicata companiei se refera la acordurile semnate in 9 octombrie anul trecut, in urma carora actiunile OTP s-au depreciat puternic, in timp ce grupul detinut de Soros a influentat ilegal preturile, se arata intr-un comunicat al PSZAF, citat de Reuters.

Oficialii PSZAF au mai spus ca au amendat Soros Fund Management LLC cu cea mai mare suma posibila, pentru ca acordurile au fost semnate in timp ce piata de capital a Ungariei era afectata de criza financiara.

Soros Fund Management LLC are dreptul de a face apel in instanta de la Budapesta, impotriva deciziei. OTP este cea mai mare banca comerciala din Ungaria. sursa: ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”