Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 27 martie 2009

Nelson Mandela, idolul homosexualilor britanici :))


Fostul presedinte al Africii de Sud, Nelson Mandela, Will Young si Lily Savage sunt cateva dintre personalitatile admirate de persoanele cu deviatii sexuale de tip homosexual din Marea Britanie.

National Portrait Gallery a invitat mai multi reprezentanti ai comunitatii homosexualilor sa-si aleaga personalitatile cu care se identifica si care ii inspira, indiferent de orientarea sexuala a acestora, relateaza Daily Mail.

Fiecare dintre acestia a numit sase personalitati. In optiunile multora se regaseste Nelson Mandela, detinator al unui premiu Nobel pentru Pace. Bietul Nobel ce a ajuns...

Comunitatea celor cu deviatii homosexuale si-au putut alege idolii doar dintre persoanele nascute in ultimii 150 de ani. Alte personalitati mentionate de cei chestionati mai sunt Sir Ian McKellen, Sir Elton John sau tenismanul Billie Jean King. Dupa Ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”