Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 17 martie 2009

Evreii vor balamucul!

Razboiul nervilor la Socola

Conducerea spitalului universitar de Psihiatrie Socola Iasi se lupta in instanta cu descendentii unei familii de evrei bogati.

Directorul spitalului, medicul Florin Lunguleac, a formulat o cerere de interventie in nume propriu in dosarul de partaj judiciar in care se judeca intre ei urmasii lui Alfred Winkler, cel care a dat in vesnica folosinta spitalului o suprafata de 15 hectare si o cladire cu 15 camere. Astfel, s-a format un nou dosar, in care conducerea spitalului a chemat la judecata pe Alfred Emanuel, Andreea Lavinia si Sadiye Ioana Winkler, Primaria Municipiului si Prefectura Iasi. Spitalul a solicitat suspendarea dosarului pana la pronuntarea unei hotarari irevocabile. "Ei cer o suprafata de teren mult mai mare, teren care apartine spitalului, 17 hectare. Pentru aripa «Winkler» avem acte de donatie, iar restul de teren pe care il vor este al spitalului", a declarat dr. Florin Lunguleac. "Terenul a fost trecut in proprietatea statului in baza decretului 308/1953, iar bunicul meu, Alfred Winkler, nu a fost despagubit. In cazul nefericit in care nu mi se poate retroceda imobilul, solicit sa fiu despagubit prin echivalent. Estimez suma la 5 miliarde de lei vechi", precizeaza Winkler. Sursa: romanialibera.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”