Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 18 martie 2009

Multiculturalismul in Franta nu a adus decat teroare si haos...O imagine artistica a unei realitati cotidiene franceze. Ravagiile multiculturalismului si societii multi-rasiale in Franta care arde suburbiile parisiene indreptndu-se spre Arcul de Triumf si Palatul Élysée... Nu stiu daca se mai poate salva Franta, dar are datoria de a incerca si noi sa invatam din greselile lor.

1 comentarii:

Anonim spunea...

un mic exemplu: in fiecare saptamana in suburbiile parisului si ale altor orase mari sunt incendiate masini iar autoritatile statului nu intervin de frica. asta suna a stat esuat

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”