Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 12 martie 2009

PPCD condamnă implicarea masivă a masonilor în campania electorală din Moldova


Partidul Popular Creştin Democrat (PPCD) a condamnat promovarea membrilor Lojei masonice pe listele unor formaţiuni politice, implicate în campania electorală. Declaraţia a fost făcută, joi, în cadrul unei conferinţe de presă de către Ghenadie Vaculovschi, unul din liderii PPCD.

Ştiind care este poziţia Bisericii creştine ortodoxe, catolice sau protestante, neoprotestante cu privire la masonerie, ne dăm seama că acesta este un flagel pentru societate, regretăm implicarea masivă a masonilor în viaţa publică. Şi o spun pentru că ei nu sunt capabili să-şi respecte promisiunile făcute faţă de alegători deoarece ei au alte angajamente cu mult mai serioase faţă de lojele masonice", a subliniat Vaculovschi, care este sub numărul doi în lista electorală PPCD.

Recent, publicaţia "Flux" a anunţat că Partidul Liberal Democrat din Moldova promovează pe lista sa cel puţin doi membri ai Lojei masonice, Vladimir Filat şi Călin Vieru. Anterior, în Parlament a fost declarat despre apartenenţa la Masonerie a preşedintelui AMN, Serafim Urechean, şi prim-adjunctul acestuia, Veaceslav Untilă. Din lista candidaţilor AMN pentru funcţia de deputat mai face parte încă un reprezentant al Lojei, Iurie Colesnic, candidat de pe lista AMN sub numărul cinci.

Astfel, în viitorul parlament ar putea ajunge cinci reprezentanţi ai Lojei. În parlamentul de legislatura curentă au fost doar doi deputaţi-masoni. Sursa: omg.md

Nota Lupta NS. Credem ca e o naivitate sa se creada ca doar 2 masoni sunt in Parlamentul basarabean si ca doar 5 ar putea ajunge in noua legislatura. Cu siguranta sunt mult mai multi. Daca ne uitam la Parlamentul Romaniei, in urma cu cativa ani Dan Amedeu Lazarescu, francmason binecunoscut, afirma ca sunt in Parlament apx. 90% masoni...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”