Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 4 martie 2009

Spionul bulgar are afaceri cu masonii romani


Din iunie 2008 fostul atasat militar al Ambasadei Bulgare, Marinov Zikolov, s-a predat si a lucrat pentru serviciile secrete romanesti, anunta Ziare.com. Totul arata ca o interventie la nivel inalt pentru a-l face scapat pe bulgarul Marinov. Masoneria se pare ca nu e deloc straina...

Spionul bulgar, Zikolov Marinov, arestat luni la Bucuresti pentru spionaj pare sa aibe legaturi cu masonii romani.
Traseul afacerilor bulgarului in Romania, din ultimii trei ani, se intersecteaza, in mod surprinzator, cu asociatii unor importanti oameni de afaceri locali, cu legaturi la varf in masoneria romana. Ceea ce poate sa arate fie ca bulgarul este membru al masoneriei, fie ca el avea drept tinta si penetrarea acestei organizatii, relateaza vot.ro. Zikolov face afaceri in Romania de opt ani, dupa ce un timp a facut parte din ambasada Bulgariei de la Bucuresti. In una dintre firmele cu care bulgarul a lucrat, grupul BFA, asociati sunt Florin Burculescu si seful masoneriei romane, Eugen Ovidiu Chirovici. Alt nume important al masoneriei romane, George Radu Serafim (contracandidatul lui Eugen Ovidiu Chirovici la ultimele alegeri pentru functia de Mare Maestru al Marii Loji Nationale din Romania, din 2006) apare si el ca asociat, intr-o alta firma, cu Florin Burculescu, Aurelia Cacuci, Alisa Lazarescu, si Doru Surducan (alt nume vehiculat ca fiind membru al MLNR). Sursa: Ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”