Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 15 martie 2009

Un alt om alb linsat cu salbaticie de catre negri

O haita de "afroamericani" si un om alb. Ce se intampla? Albul este linsat in cel mai primitiv mod cu putinta. Filmul de mai jos contine imagini socante si il recomandam pentru trezirea constintelor anesteziate de multiculturalism.

4 comentarii:

SoldatulDac88 spunea...

Negrii, asa cum ii stim. Niste salbatici. Natural born killers.
Dar priviti la atitudinea albilor care au iesit din cladire. Security guard si nici macar dupa ce au plecat gibonii nu se apropie sa vada daca il poate ajuta pe cel cazut, daca mai traieste etc... Albul mi se pare criminal prin indiferenta. Asta este o latura care s-a dezvoltat in ultima vreme si care duce intreaga rasa la pieire.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nu se vede clipul. L-ai sters?

SoldatulDac88 spunea...

Nu e sters. Nu stiu de ce nu merge. O sa incerc sa il incarc pe blogger.

SoldatulDac88 spunea...

S-a rezolvat.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”