Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 30 martie 2009

Viitorul presedinte al Africii de Sud, comunist, poligam si corupt


Africa de Sud, o tara macinata de saracie si coruptie, va fi condusa in viitorul apropiat de Jacob Zuma, un barbat cu un trecut controversat, patat de coruptie si fraude.

Zuma are patru neveste, 18 copii si de-a lungul timpului a reusit sa evite sa se prezinte in fata tribunalui desi este acuzat de frauda si coruptie, informeaza Daily Mail.

In 1962, Zuma s-a inscris in partidul Comunist si are un trecut dubios, presarat cu violenta. A fost antrenat militar in Fosta Uniune Sovietica pe vremea cand KGB era in epoca de aur a existentei sale. Pe 22 aprilie Zuma va deveni presedinte, el facand parte din tribul Zulu.

"Nu va fi o Prima Doamna. In functie de ocaziile care vor fi intr-o zi voi fi cu una si maine voi fi cu alta. Imi iubesc toate nevestele si copiii si sunt mandru de ei, asa ca sunt complet deschis asupra poligamiei", a declarat Zuma.

Una dintre fostele sale neveste, Kate Mantsho, s-a sinucis cu o supradoza in 2000 lasand in urma un bilet in care il denunta pe sotul ei. Insa Zuma a avut grija ca aceasta poveste sa nu ajunga niciodata in presa, desi au circulat zvonuri.

Acesta promite ca va reinstaura pedeapsa cu moartea si crede ca este prea mult sex la televizor. sursa: ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”