Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 31 martie 2009

Violente la Madrid

Sambata a avut loc in cartierul madrilean Vallecas o manifestatie a Miscarii Patriot-Socialiste pentru apararea drepturilor muncitorilor.
Manifestatia a decurs intr-un mod civilizat, fara incidente, pana la aparitia elementelor antifasciste care au organizat o contramanifestatie fara niciun aviz.Enervati de faptul ca nu au putut ajunge la manifestanti din cauza dispozitivului de securitate, acestia au distrus tot ce au intalnit in cale, urmand o serie de grave incidente cu Politia.

Multe masini din cartierul muncitoresc au fost grav avariate de elementele antifasciste, elemente ce pretind apararea drepturilor muncitorilor.
Incidentele s-au soldat cu 24 de antifascisti arestati si 10 politisti raniti.

Imagini de la aceasta manifestatie puteti vedea aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”