Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 1 aprilie 2009

Un evreu are 32 de neveste si 180 de copii

La cei 58 de ani ai sai, are nu mai putin de 180 de copii, facuti cu 32 de sotii diferite.

Este vorba despre Goel Ratson, un barbat din Israel, care, potrivit terra.com, preluat de Antena 3, traieste intr-unul dintre cartierele sarace ale Tel Avivului, alaturi de 89 dintre copiii lui. Desi femeile lui se considera independente, se pare ca barbatul, liderul unei secte pe care a infiintat-o in urma cu 30 de ani, chiar le tine din scurt pe sotiile sale. Le-a interzis sa fumeze, sa bea alcool, sa se imbrace provocator, sa-si imbratiseze rudele sau sa discute cu alte persoane. Mai mult decat atat, se pare ca Goel si-a sedus femeile inca de pe vremea in care acestea erau niste adolescente problematice si nu oricum, ci folosindu-si puterea vindecatoare pentru a le hipnotiza. Atat de puternic pare sa fie efectul pe care barbatul il exercita, incat atat sotiile lui, cat si copiii, ajung sa sa tatueze cu chipul sau. "Am toate calitatile pe care le cauta o femeie... Marimile pe care le vrea o femeie... Toata tandretea pe care o femeie o cauta... Am tot", spune despre sine Goel, care, dintre cele 32 de femei pe care le are, nu este casatorit decat cu una, restul fiind "mame singure", "recompensate" de stat cu cateva sute de euro. "Cand copiii sai pleaca dimineata la gradinita, parca ar fi iesirea stramosilor nostri din Egipt. Este incredibil cat de multi copii sunt", povesteste un vecin. Patru cladiri din acea comunitate sunt ocupate de Goel, cele 32 de femei ale sale si cei 89 de copii cu care locuieste. Vecinii cred ca barbatul are puteri supranaturale, caci pe una dintre fiicele sale a vindecat-o sub privirile uimitoare ale doctorilor. Ba mai mult decat atat, acestia considera ca Goel "este un Mesia care nu a fost inca descoperit si cand asta o sa se intample, tara asta va tremura".
Poate ca Goel nu-si aminteste numele tuturor copiilor sai, dar cunoaste foarte bine corpul tuturor femeilor sale. Unele dintre ele sunt surori sau verisoare. Cazul sau provoaca indignarea unora si admiratia altora, care, mai mult decat un Mesia, il considera "o masina sexuala". Tehlia, una dintre sotiile lui Goel, marturiseste ca barbatul ii satisface toate dorintele si necesitatile si ca pentru asta e dispusa sa-l imparta cu celelalte. "Nu simt ca-l impart. Ma simt speciala si unica", a mai adaugat Tehlia. Cu toate astea, intre cele 32 de femei se dezlantuie o adevarata competitie cand e vorba ca Goel sa aleaga cu cine sa-si petreaca noaptea. sursa: ziua.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”