Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 5 aprilie 2009

Unguri bătuţi de ţigani la Racoş (Braşov)


Patru bărbaţi unguri din localitatea braşoveană Racoş au fost bătuţi, ieri după-amiază, de un grup de bărbaţi de etnie ţigănească, într-un local. Se pare că agresorii i-au atacat din senin pe cei patru bărbaţi care stăteau la o masă.

Fără să stea mult pe gânduri au sărit la bătaie, iar apoi s-au făcut nevăzuţi.

„Erau vreo trei ţigani care m-au atacat cu o piatră şi o sticlă, cred, nu am văzut exact cu ce au dat. L-au luat la bătaie pe fiul meu şi am sărit în ajutorul lui. Dar au tăbărât toţi pe mine. Nu am apucat să mai fac nimic”, a spus unul dintre bărbaţii care a ajuns aseară la spitalul din Braşov.

Patru ambulanţe au sosit imediat în zonă să preia victimele care erau desfigurate şi aveau capetele sparte. Imediat după incident, aproape o sută de săteni din Racoş s-au adunat în faţa Primăriei, indignaţi de ceea ce s-a întâmplat în local.

În zonă au fost trimise mai multe echipaje de jandarmi din Făgăraş, ca nu cumva să pornească un alt conflict. „Scandalul a izbucnit în local, probabil pe fondul consumului de alcool“, a spus locotenentul Cirpian Aldea, purtător de cuvânt al IJJ Braşov. Dupa adevarul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”