Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 5 aprilie 2009

Braşov: Localnici batuţi de infractori ţigani


Autorităţile încearcă să îi prindă pe cei patru localnici din Racoş, judeţul Braşov, care au declaşat bătăile de azi noapte din localitate. Suspecţii au dispărut de acasă şi sunt căutaţi în zonă de filtre şi patrule ale Jandarmeriei şi Poliţiei.

Patrulele de ordine publică ale Grupării Mobile de Jandarmi Braşov, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean şi Inspectoratului Poliţiei Judeţene au rămas întreaga noapte la Racoş, pentru a evita izbucnirea unor violenţe de stradă. Sute de oameni sunt indignaţi de faptul că o parte a localnicilor, de etnie ţigănească, nu se dau în lături de la nicio faptă antisocială şi că autorităţile nu fac nimic pentru a-i opri. Peste 100 de oameni s-au adunat ieri seară în faţa sediului Primăriei, ameninţând că vor lua cu asalt străzile locuite de ţigani şi le vor da foc la case. Scandalul a fost „dezamorsat“ de Jandarmerie, însă autorităţile ţin în continuare sub observaţie fenomenul.

Cele patru victime care au ajuns la spital, cu vârste între 21 şi 54 de ani, au primit îngrijiri medicale în Unitatea de Primire a Urgenţelor, dar nu au rămas internate peste noapte. Suspecţii agresiunii au vârste între 22 şi 39 de ani şi au fost căutaţi întreaga noapte prin localitate şi în împrejurimile acesteia de forţele de ordine. La ora dimineţii, 15 poliţişti şi 20 de jandarmi erau încă pe urmele lor. Dupa adevarul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”