Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 7 aprilie 2009

VIDEO: Trei maicute despre arestarea lui Becali: A refuzat sa intre in francmasonerie. Masonii i-au inscenat totul

Si o alta versiune despre motivele arestarii lui Gigi Becali..


Aproximativ 300 de persoane au protestat luni in fata Tribunalului Bucuresti solicitand eliberarea lui Gigi Becali. Sustinatorii miliardarului erau impartiti in mai multe grupulete: membri PNG, apropiati, fani ai echipei Steaua si persoane care au primit de la miliardar diferite ajutoare. Acestia au venit din Stefanesti, Pipera, Vadu Rosca sau din sectorul 5 al Capitalei, unde Becali a candidat la alegerile parlamentare. In timp ce mai multe femei se rugau in genunchi pentru eliberarea lui Becali, trei maicute au explicat pentru HotNews.ro de ce miliardarul a fost arestat: “Au vrut sa il racoleze in francmasonerie, el a refuzat si i-au inscenat totul”

Printre sutele de protestatari, undeva mai retras, privesc spre usa Tribunalului trei maicute. Au venit sa il sustina pe domnu` Becali. “Este un om curat, un om al lui Dumnezeu, chiar daca este mai libertin in exprimare. Procesul este o mascarada. Noi stim de ce este arestat. Francmasoneria a vrut sa il racoleze. Mama lui este foarte credincioasa. El a refuzat sa intre in francmasonerie. Si, dupa cum se stie, francmasoneria este o putere internationala. El a refuzat, nu ca alti oameni publici care au intrat in masonerie. Pentru ca a refuzat, i s-a inscenat totul. Si tatal lui a fost legionar si a suferit mult”, spune una din cele trei maicute, care s-au apropiat apoi de grupul de protestatari. sursa:hotnews.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”