Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 31 mai 2009

1 iunie 1946 - 1 iunie 2009, 63 de ani de la asasinarea Maresalului Ion Antonescu



"Prevăd un al treilea război mondial, care va pune omenirea pe adevăratele ei temelii sociale. Ca atare, dumneavoastră şi urmaşii dumneavoastră veţi face mâine ceea ce eu am încercat să fac astăzi, dar am fost înfrânt. Dacă aş fi fost învingător, aş fi avut statui în fiecare oraş al României.
Cer să fiu condamnat la moarte şi refuz dinainte orice graţiere."
Ion Antonescu

Foto: Alaturi de Maresalul Antonescu, in partea stanga a fotografiei este fostul rege Mihai, tradatorul de Neam si Tara, cel ce l-a predat pe maresal iudeo-bolsevicilor.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Nimeni si nimic nu ne va putea oprii sa-i ducem Numele mai departe.Inainte de executie Maresalul a exclamat: ISTORIA ma va JUDECA!
Dar...ISTORIA nu a Judecat inca!
Dormi in pace SFANT ROMAN fara mormant!
ION ANTONESCU....EROU NATIONAL!
Spiritul lui e alaturi de Noi!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”