Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 14 mai 2009

Boicotati Studentfest 2009 - Promotorul decadentei homosexuale!


In fiecare an Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest (OSUT) organizeaza un eveniment cu expozitii, vernisaje, teatru, concerte si alte lucruri artistice si culturale, care la prima vedere reprezinta un lucru demn de admirat. Toate bune si frumoase pana in acest an, in care un lucru aparent marunt mi-a atras atentia in programul Studentfest 2009. Priviti intai si Dumneavoastra, stimati cititori ai blog-ului nostru: http://www.studentfest.ro/urma/program.html .


Vom trece peste vederea mai multe evenimente posibil indoielnice, cum ar fi de exemplu prelegerea despre (in)cultura in Aula Magna a Universitatii a domnului H.R. Patapievici, despre care se pare ca in unele medii literare ar circula zvonul ca ar avea chiar dumnealui unele deviatii de tip sexual, aceste zvonuri intensificandu-se in urma scandalului in legatura cu expozitiile obscene (putin spus obscene) sub patronajul Institutului Cultural Roman (din bani publici!!), al carui conducator este.

Primul "eveniment" sub patronajul Studentfest, care m-a oripilat il reprezinta:
Vineri - 16 mai, in club Sauvage LGBT & party pe ritmuri "ghei"
A se observa modul "simpatic" de a prezenta aceasta petrecere prin modul de scriere a cuvantului "gay", in care nu vrem sa ne imaginam ce imagini oripilante am putea avea, daca am nimeri acolo din pura curioziate. (LGBT pentru cei nefamiliarizati reprezinta un acronim pentru lesbi, gay, bisexual, transgen)

Apoi evenimentul si mai scandalos:
Sambata - 17 mai, Expozitie de fotografie cu tematica LGBT - Scart, loc lejer (str. Zoe nr.1 vis-a-vis de biserica din parcul Doina)
Ce poate fi mai scarbos pana la voma decat fotografii cu tematica LGBT? Si nefiind suficienta aceasta expozitie, in paranteza, pe langa adresa locului desfasurarii cu numele as zice idiot "Scart, loc lejer", se mai specifica si faptul ca acest loc se afla vizavi de biserica din parcul Doina. Astfel se observa o batjocura care atinge cote maxime prin simpla prezenta in acelasi context a unei expozitii cu tematica LGBT si a unei biserici. O blasfemie am putea spune.

Partea cea mai grava din aceasta manifestare o reprezinta faptul ca se murdareste in cloaca degradarii o universitate de prestigiu, cum este Universitatea de Vest, si mai grav, ne face sa ne imaginam ca studentii acestei universitati, prin organizatia lor, imbratiseaza tot ceea ce tine de aceasta decadenta homosexuala.

De aceea, facem un apel catre studentii acestei universitati sa se dezica de aceasta manifestare scarboasa a organizatiei, care ar trebui sa ii reprezinte. Facem apel catre timisoreni sa boicoteze acest Studentfest, care sub aceasta forma nu trebuie incurajat in nici un caz. Ne pare rau ca exista probabil si evenimente de calitate in acest program, care sunt total compromise prin aceasta asociere. 

Trebuie luata atitudine radicala fata de aceste manifestatii impotriva demnitatii umane. Este trist ca s-a ajuns pana aici si de aceea trebuie tras acest semnal de alarma in primul rand pentru studentii acestei universitati, care asista pasivi cum sunt reprezentati de o organizatie, care ii umileste, facandu-i partasi la aceasta insulta la adresa bunului simt.

25 comentarii:

Dan Olar spunea...

E o insulta la adresa democratiei in care avem impresia ca traim aceasta actiune de boicotare. Spuneti multe cuvinte cu subinteles, presupuneri nefondate si impresii prezentate ca fapt. Organizatia Studentilor din Universitatea Timisoara este o organizatie care promoveaza democratia si non-discriminarea, inclusiv non-discriminarea sexuala. Nu va voi prezenta motive, va invit doar sa vedeti aceste evenimente. Esenta libertatii pe care am obtinut-o la revolutie este exact optiunea de a alege fiecare pentru noi ce consideram ca e bine. Atata timp cat nu lezam in vre-un fel dreptul altora de a alege (ceea ce nu se intampla) nu facem altceva decat sa ne bucuram de viata fiecare in felul propriu. Sunteti o insulta la drepturile de care v-am vorbit mai sus incercand sa boicotati si sa influentati oamenii spre a distruge dreptul democratic de a alege. Pentru cititorii blogului dumneavoastra, va spun doar sa faceti alegerea pe care o considerati corecta, nu va spun nici sa fiti gay, nici sa veniti sa vedeti ceva ce, aparent, e oripilant, va spun doar sa alegeti.

Dan Olar, coordonator Studentfest 2009

Straight Ticket spunea...

E bine ca ati semnalat absurditatile Studentfestului de anul acesta. Nu ii dau seama ce se afla in mintea cretinilor care conduc acum aceasta organizatie care altcandva era una respectabila. Trebuie sa ne gandim si la un protest stradal. Nu cred ca ar strica. Poate chiar trotuarul care se afla peste drum de respectivele locatii.
Respect pentru tot ceea ce faceti!

KafKa spunea...

Eu sunt total buimacit de ceea ce am citit . Nu mi-a venit sa cred.Nu stiu de ce se amesteca organizatia studentilor in bairamuri dubioase.Cred ca e o risipa de bani si se taraste in noroi intreaga studentime din Timisoara. Ma gandesc sa strang cativa colegi si sa mergem la rectorat sa vedem daca univesritatea a finantat asa ceva. Sper ca nu. Sunt cativa colegi care isi platesc studiile. Cred ca peste 20 de milioane de lei anual. Sigur s-ar retrage de la facultate daca ar auzi faza asta. Sunt oameni cu o conceptie straight...

NS_Local spunea...

@Dan Olar. Democratia reala ne da si dreptul de a boicota. De la boicotul impotriva colectionarilor de servetele pana la cel impotriva asasinilor de balene si impotriva promotorilor unor sisteme de valori false. La ultimul punct te-as include pe tine. Tu promovezi niste oameni bolnavi ca oameni normali. Creezi confuzii. Rastorni valorile naturale, printre ele, heterosexualitatea. Daca noi boicotam un "festival al studentilor" o facem pentru ca multi dintre noi sunt studenti si de asemenea suntem revoltati ca imaginea Universitatii este terfelita de niste oameni care profita de faptul ca se afla in fruntea OSUT si iau decizii de tip dictatorial fara a consulta colegii in subiecte delicate cum este promovarea LGBT, persoanele cu deviatii sexuale. Da, fiecare poate alege. Dar nu tari imaginea noastra de studenti in astfel de mizerii. OSUT nu e mosia ta. Ar fi decent sa anulezi acele spectacole ale decadentei si prostului gust. Ar fi o dovada de minim bun simt. Arata ca inca iti mai pasa de parerea studentilor din UVT.
Pana atunci, vom boicota Studentfest si toate firmele care sponsorizeaza mizeria aia.

Ghiță Olaru spunea...

@Dan Olar
Termenul de democratie a fost atat de abuzat in ultimii ani incat nu cred ca mai impresioneaza pe nimeni. Termenul de democratie a fost la fel de folosit si pe vremea comunistilor tot pentru a acoperi multe mizerii. Dar ca sa trecem la subiect, nu vad de ce esti asa de scandalizat. Am facut un simplu apel la boicotare si ne-am exprimat pur si simplu o parere, pe care nu te-am obligat sa o adopti. De cand dreptul la boicotare si incercarea de a forma o opinie in randul altora reprezinta o infractiune impotriva democratiei? Nu am instigat la violenta, nu am interzis nimanui dreptul de a alege si cred ca m-am exprimat mult prea elegant fata de cat de grava este problema. Probabil ai inteles gresit apelul nostru infierbantat fiind de dorinta de a apara "drepturi" interzicandu-ne "drepturi" (ce paradox). Noi nu ii uram pe homosexuali, din contra, ii compatimim ca nu este vina lor ca s-au nascut cu aceasta cumplita boala. Nu este in puterea noastra sa ii schimbam cu ceva si in fond fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu viata lui in propria intimitate si de asemenea au tot dreptul sa isi faca oricate party-uri gay ar dori in cadru privat. Dar a promova in cadrul unui festival studentesc, sub patronajul unei organizatii reprezentative pentru studentime, pentru viitorul tarii, aceste devieri maladive ca pe o normalitate, o optiune, este ceva inadmisibil. Homosexualitatea se incadreaza tot ca o deviere maladiva, oricat de mult ati incerca voi sa o promovati. Din fericire noi suntem in stare sa judecam la rece aceasta problema, neinfluentati de mass-media aservita unor interese ascunse, dar ne gandim si la alti tineri, care fie ignora aceste probleme, fie nu au avut posibilitatea sa se exprime.

Alice spunea...

Nu sunt asa de radicala ca voi, dar cred si eu ca cei ce s-au ocupat cu organizarea SF au gresit asociind OSUT cu homosexualitatea, lesbianismul si toate cele. E regretabil. Ca studenta ma simt destul de inconfortabil. Sper ca Dan Olar sa revina cu scuzele de rigoare. Cred ca sunt necesare in aceste conditii pentru a curata (cat se mai poate) imaginea OSUT.

Dan Olar spunea...

Pentru cei care cred ca evenimentele respective au fost de prost gust, as vrea sa va intreb daca le-ati vazut. As vrea sa stiu daca chiar stiti despre ce e vorba. Sunt convins ca nu ati fost la aceste evenimente si vorbiti in necunostina de cauza, din pareri, impresii si alte presupuneri gresite caracteristice poporului detergent manipulat si controlat de diverse ideologii prea mult promovate. Mai departe, bineinteles ca OSUT nu e mosia mea, bineinteles ca studentii sunt cei care hotarasc ce se intampla in organizatie, dar hotarasc doar studentii implicati. Imi reprosati diverse stand cuminti acasa la calculator. E foarte usor sa spui ca nu esti reprezentat, dar e foarte greu sa te reprezinti. Va invit pe toti la recrutarile OSUT anul viitor ca sa aveti ocazia sa va prezentati punctul de vedere. Implicarea nu se rezuma la a posta comentarii pe bloguri. Alta problema, ceea ce promovam noi e non-discriminarea. Atentie! In fine, pentru ca discutiile pe bloguri, dupa cum am spus, pe langa faptul ca sunt virtuale, nu isi au nici rostul, acesta este ultimul meu mesaj pe acest blog. Ceea ce ar trebui sa faceti e sa organizati o dezbatere publica despre acest lucru, dat fiind faptul ca il considerati atat de controversat. Nu va mai ascundeti in spatele unor cagule sau al unor bloguri! Si asta va spun pentru voi, ca altfel nu veti reusi niciodata sa schimbati ceva.

Lupta NS spunea...

@Dan Olar. Esti pur si simplu lipsit de bun simt. Astazi ne-am intalnit intamplator in Complexul Studentesc. Ti-am spus cine suntem si nu ai vrut sa stai de vorba cu noi. Eram fata in fata. Ai avut ocazia sa ne explici. Ai pretextat ca esti grabit si ai sters-o englezeste. Probabil ti-a venit brusc sa mergi la WC. Pur si simplu nu esti un om cu onoare.
Noi acum avem un singur obiectiv. Sa obtinem demisia ta.

NS_Local spunea...

Spui despre noi ca ne ascundem in spatele unor cagule, ai vazut astazi cagule pe fata vreunuia dintre noi? Am fost atat de aproape unii de altii si tu ca un mincinos experimentat scrii acest coment.
Sincer, acum cred ca esti doar un porc ce trebuie sa plateasca pentru toate aerele ce le are in cap.

Roxana Deaconescu spunea...

Eu nu înţeleg prea clar ce anume promovează acest blog, dar nici nu am avut curiozitatea să aflu. În ceea ce priveşte StudentFest şi Organizaţia Studenţilor aveţi dreptul să vă exprimaţi opinia. Dar de aici până la a aduce injurii unei persoane din organizare nu mi se pare prea corect. Chiar dacă se grăbea la WC nu cred că este treaba voastră să îi judecaţi omului nevoile fiziologice. Sau poate că se grăbea la un eveniment StudentFest. Asta doar ca un fapt divers.

Lupta NS spunea...

roxid,
care au fost injuriile aduse de catre noi lui D.O.? Spune-ne clar si la subiect.

Lupta NS spunea...

@D.O.,
Nu o sa vezi scuze pe blogul asta nici daca o sa fie capatul lumii.
Tu chiar nu ne cunosti.
Asteptam cu mare bucurie citatia. Totul va fi in folosul nostru. ;)

Lupta NS spunea...

D.O.,
Fa ce vrei. Afisul la care faci referire NU are copy right. Afisele originale ale Coca-Cola sunt modificate si exista versiunea Killer-Coke si multe altele pe saituri care ataca numai Coca-Cola. Repet! Asteptam citatia. O sa fie un spectacol pe cinste. Macar asa o sa separe lumea imaginea ta de cea a adevaratului student timisorean.

Lupta NS spunea...

D.O.,
Nu ne mai agasa cu tot felul de comentarii absurde. Asteptam citatia din partea vodafone. Ce, tu nu ne mai dai in judecata?

Dan Olar spunea...

Pai vad ca n-aveti coaie nici sa postati comentariile mele, de ce as mai continua discutia cu voi?

NS_Local spunea...

E singura data cand postam comentarii de genul asta pentru a se vedea nivelul intelectual al celui care a organizat manifestari ale LGBT. Aici poza lui din actele de identitate.
O singura solutie...

Altermedia spunea...

Cine aude 'organizatie care promoveaza democratia si non-discriminarea, inclusiv non-discriminarea sexuala' simte imediat duhoarea caracteristica extremei stangi.

De altfel, se stie foarte bine ca de cativa ani evenimentul a fost acaparat de comunisti.

Sa ia masuri studentii de la Timisoara, sunt singurii indreptatiti sa o faca.

Bogdan spunea...

Este penibil modul in care inteleg unii "democratia". Daca esti "democrat" si "tolerant" nu inseamna ca trebuie sa promovezi bolile psihice si mizeria sufleteasca. Din cauza "corectitudinii politice" cei normali au ajuns sa le fie frica de cei anormali si sa nu aiba curajul de a spune adevarul.
Fiecare este liber sa faca ce vrea ( sau asa ne place sa credem ), dar nu putem accepta raspandirea unor asemenea boli in societate.

oroles spunea...

Acuma cativa ani acelasi OSUT organiza festivalul Underground, care după câţiva ani a devenit un veritabil festival de propagandă anarhistă. Acuma promovează homosexualitatea sub masca diversităţii şi a libertăţii.
Dezgustător, susţin boicotul.

NS_Local spunea...

Studentfestul a luat sfarsit. Problemele nu dispar daca nu le rezolvam. Nu ne putem astepta ca la anul sa nu avem aceleasi manifestari de prost gust. E nevoie asa cum a spus si Altermedia ca studentii timisoreni sa ia masuri. Pacat ca noi, Nationalistii Autonomi, am aflat tardiv si intamplator de evenimentele din cadrul SF. Altfel ar fi fost reactia.

NS_Local spunea...

D.O,
Ai scris intr-un comentariu neopostat, pentru ca ai aberat la greu, urmatoarele:
"Si, un ultim raspuns, ce scrie aici: "Sincer, acum cred ca esti doar un porc ce trebuie sa plateasca pentru toate aerele ce le are in cap." se numeste calomnie cu prejudiciu de imagine, iar de pe blogspot se pot preleva toate informatiile pentru a servi drept proba in instanta. Mi-am contactat deja avocatul si am salvat toate aceste discutii ca si probe. Relativ la aceasta afirmatie astept scuze publice pe acest blog, precum si in presa care a scris despre acest scandal, altfel s-ar putea sa aveti probleme legale, chiar daca va ascundeti in spatele unor nickname-uri exista metode de a va afla. Asta e tot. Astept comment-uri, raspunsuri si scuzele, si asta pana maine seara la ora 22, altfel, ma voi vedea nevoit sa actionez in instanta organizatia voastra. Acelasi lucru se va intampla si daca acest blog dispare de pe net, fara sa fie vizibile scuzele oficiale mai putin de 6 luni incepand din ziua in care sunt postate. O zi cat mai buna."

Deci nu ti s-a indeplinit nicio dorinta. Asteptam citatia!!!

Lupta NS spunea...

Problema manifestarilor LGBT din cadrul studentfest-ului nu a fost numai a studentilor. Dan Olar a scos niste oameni bolnavi, din dormitoarele private si i-a adus in spatiul public expunandu-i privitorilor ca pe niste "oameni normali" dar... "altfel". De aici ne priveste pe toti timisorenii. Mare pacat ca am aflat atat de tarziu de aceste spurcaciuni...

Anonim spunea...

Sunt antigay, dar imi plac lesbienele :)

Anonim spunea...

Da, problemele tale de deviationism sexual nu sunt asa de grave, dar exista. Iti recomand o duzina de sedinte la psiholog pana te apuca greata de limbiste.

Anonim spunea...

/:)*sigh*

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”