Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 1 mai 2009

Cate 1.000 de euro pentru tiganii care accepta sa paraseasca Italia

Vesti triste pentru romani. Parazitii sociali se intorc!

Autoritatile din Pisa ofera intre 500 si 1.000 de euro familiilor de tigani ca sa accepte sa se intoarca in tara lor de origine.


Pana acum patru familii au acceptat propunerea si in decurs de cateva zile vor lua autocarul catre Romania, relateaza Corriere.

Cei care vor sa profite de aceasta "oferta" trebuie sa accepte "sa nu se mai intoarca in Italia timp de cel putin un an" si sa renunte la a mai locui in tabere construite "in locuri publice sau private care nu sunt destinate acestui lucru".

Majoritatea tiganilor din Pisa sunt din Romania si, in calitate de membri UE, au dreptul sa intre in orice stat european fara restrictii.

"Repatrierea voluntara este o idee care ne-a venit in timpul monitorizarii taberelor ilegale. Au existat cativatigani care ne-au cerut sa ii ajutam sa se intoarca acasa si am decis, impreuna cu serviciile sociale, acest experiment in colaborare cu regiunea Toscana", a explicat Maria Paola Ciccone. dupa ziare.com

2 comentarii:

Anonim spunea...

Desteaptate Romane!!!!
E necesar demonstratii impotriva acestor paraziti pe care UE ai baga cu orice pret pe gatul nostru.Problema cioroilor va trebuii rezolvata pe plan European,dar pana atunci e necesar ca si romanii sa-si spuna protestele impotriva acestor intrusi,asa ca ceilalti Europeni,care ies pe strazi si demonstreaza spunandu-le Tiganilor pe nume, si pericolul pe care al aduc asupra natiunilor noastre.Oameni buni,ne ajunge cutitul la os! Trebuie sa facem si noi ceva......siguranta Romanilor e in pericol!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Se intorc pentru scurt timp. In doua luni vor fi inapoi toti in Italia.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”