Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 23 mai 2009

Fetele noastre sunt luptatoare!

In ziua de azi, concursurile de scrima au ajuns un loc pentru initiati, unde efortul si spiritul sportiv de cea mai buna calitate se intalnesc intr-un spectacol impresionant . Cluburile sportive care inca au supravietuit- la Brasov, Bucuresti, Constanta sau Ramnicu Valcea, primesc copii de la 5 ani si le transmit arta manuirii sabiei in numele unui spirit sportiv demult uitat in fotbal- lupta om la om, pe plansa, fara blaturi, artificii sau declaratii isterice la TV. „Sportul Alb” este un moment de respiro departe de agitatia cotidiana, de mizeria de zi cu zi.
Imagini de la competitia de floreta feminin,"Cupa Steaua", organizata astazi, 23 mai 2009, la Bucuresti. Au participat in jur de 200 de copii cu varstele cuprinse intre 8 si 13 ani. Un eveniment care nu a fost mediatizat nici macar de jurnalismul sportiv.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”