Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 22 mai 2009

Homosexualii ii ameninta cu moartea pe organizatorii marsului pentru valorile familiei

Incep sa cada mastile “tolerantei”: un activist homosexual ameninta cu moartea organizatorii marsului pentru familie

Doi dintre organizatorii manifestarii “Marsul pentru Familie” care se va desfasura vineri la Bucuresti au primit prin email si SMS amenintari cu moartea si cu atac terorist, din partea unui homosexual.

“Anuleaza marsul familiei sau vei plati cu viata. Suntem cu ochii pe tine” este continutul mesajului SMS primit de la numarul +44.7818.631.693, in timp ce in mesajul e-mail trimis de la adresa diabolic_divine@hotmail.co.uk este proferata amenintarea cu un atac terorist cu bomba.

Dupa o scurta investigatie, rezulta ca autorul amenintarilor este Postolache Razvan, cunoscut in mediul online ca “activist pentru drepturile homosexualilor” si simpatizant Accept, aflat actualmente in Marea Britanie.

Cei vizati in amenintari urmeaza sa depuna plangere penala.

“Marsul pentru familie” se va desfasura vineri in Bucuresti, in organizarea unor asociatii civice crestine printre care Forul Ortodox Roman, Alianta Familiilor din Romania si Federatia Pro-vita. Manifestatia va incepe in Piata George Enescu de langa Ateneul Roman, la ora 17.00. Amanunte aici.

Sambata se va desfasura “marsul minoritatilor sexuale” care va fi precedat de o manifestatie de protest organizata de Asociatia “Noua Dreapta”. (Altermedia)

1 comentarii:

Ghiță Olaru spunea...

De precizat ca acest Postolache este initiatorul unei petitii online pentru scoatere in afara legii a organizatiei "Noua Dreapta", o petitie hilara, ridicola, care l-a transformat pe acest poponar anonim intr-un subiect de batjocura. Se pare ca aceste complexe si frustrari se aduna si acesti oameni pot deveni periculosi. Sunt celebre cazuri de violenta extrema intre homosexuali, printre care uciderea cu bestialitate a lui Ioan Luchian Mihalea. Nu trebuie subestimati acesti oameni bolnavi ...

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”