Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 25 iunie 2009

Contractul cu Sterling este ilegal si poate fi reziliat de Guvern

Guvernul va avea 60 de zile la dispozitie sa rezilieze sau sa renegocieze acordul cu Sterling, dupa ce comisia guvernamentala de ancheta a adoptat un raport care arata ca nu exista baza legala pentru acest contract.

Concluzia raportului adoptat joi este ca acordul de concesiune pentru explorare incheiat intre ANRM si Sterling Resources nu are baza legala si mandateaza Guvernul ca in 60 de zile de la adoptarea sa in plen fie sa-l rezilieze, fie sa-l renegocieze.

Raportul a fost adoptat cu 13 voturi "pentru" si 3 abtineri, de la membri ai PNL si UDMR, liberalii anuntand ca vor depune o opinie separata. sursa: ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”