Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 8 iunie 2009

SUA raman slugile Israelului. Hillary Clinton: Daca Iranul ataca Israelul consideram ca ataca SUA

Secretarul american de stat Hillary Clinton afirma ca politica SUA este de a trata un atac nuclear iranian asupra Israelului ca un atac contra Statelor Unite.

"Nu cred ca exista o indoiala in mintea cuiva ca Israelul va suferi un atac nuclear din partea Iranului" a declarat Hillary Clinton intr-un interviu pentru ABC, informeaza Haaretz.

De altfel si in timpul campaniei prezidentiale ea a propus ca un atac iranian asupra Israelului sa provoace "o razbunare masiva si un raspuns al SUA ce ar putea sa stearga in totalitate Iran".

Insa, este pentru prima data cand Clinton face asemenea declaratii in calitatea sa oficiala de secretar de stat.

Hillary Clinton a mai afirmat ca un angajament diplomatic important cu Teheran va veni dupa alegerile prezidentiale din 12 iunie din Iran. sursa: ziare.com

1 comentarii:

Corneliu spunea...

Nici o grija, Iranul nu va ajunge la capacitatea de a lansa un asemenea atac.
Declaratia acestei cucoane e rupta de realitate, caci nimeni in Israel nu va accepta o asemenea posibilitate.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”