Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 27 iunie 2009

Tom Metzger, tinta unui raid FBI


Casa lui Tom Metzger, de pe Ferguson Road in Warsaw, a fost perchezitionata joi timp de doua ore. Agentii ATF au pretins cafac raidul pentru ca il suspecteaza pe Metzger, director al White Aryan Resistance, de legatura cu un atac cu bomba din anul 2004.

Fratii Dennis si Daniel Mahon au fost arestati de curand pentru atentatul din 2004 despre care autoritatile spun ca era menit pentru a "promova discordie rasială"...

Metzger nu a negat ca ii cunoaste de ani de zile pe cei doi frati gemeni dar ca nu are cunostinta de niciun fel de atentat exploziv, el pronuntandu-se impotriva atacurilor cu bomba.

Tom Metzger a declarat ca un computer si caiete cu adrese au fost luate de la domiciliul sau. Agentii ATF au refuzat sa declare ce cauta. Procuratura din South Bend a refuzat de asemenea sa faca orice fel de comentariu. Cert este ca, dupa alegerea lui Obongo ca presedinte al Statelor Unite, tot mai multi luptatori pentru drepturile Albilor sunt tinte ale agentiilor federale sub pretextul savarsirii unor delicte. De curand a fost arestat Hal Turner, gazda unui program de radio pro-Alb, pentru delict de opinie.

_____________________________________________________________________________________

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”