Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 27 iunie 2009

Tiganii vor sa isi schimbe titulatura in "indiromi"


Reprezentantii tiganilor vor ca titulatura de "rrom" pe care au reusit sa o impuna in media "politic corecta" si in limbajul politicienilor de plastelina sa fie inlocuita cu cea de indirom, "pentru a nu mai afecta imaginea Romaniei, din cauza infractiunilor comise de unii rromi", urmand ca o decizie sa fie luata in cadrul unei conferinte la Strasbourg, a declarat, vineri, Dorin Cioaba.

Senzational-Nemaivazut-Nemaiîntâlnit: Ii mustra constiinta pe tigani...

"Vrem sa ne debarasam de aceasta denumire, rrom, pentru a nu mai fi acuzati de autoritatile din Romania ca facem uz de numele tarii. Nu vrem sa mai fim noi oaia neagra, sa ni se spuna ca doar rromii fac nenorociri prin afara tarii", a declarat, vineri, corespondentului NewsIn, Dorin Cioaba, fiul regelui rromilor Florin Cioaba.

Acesta a adaugat ca a fost deja infiintata "Asociatia Indirom", urmand ca aceasta propunere sa fie discutata in cadrul unei conferinte de la Strasbourg de saptamana viitoare.

"Speram ca la noua asociatie sa adere toate organizatiile, iar ulterior demunirea de indirom sa fie recunoscuta in actele oficiale. Am ales aceasta denumire pentru ca noi ne tragem din India si nu vrem sa mai fie facuta vreo legatura cu Romania sau orasul Roma", a precizat Dorin Cioaba. sursa: ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”