Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 28 iunie 2009

Zeci de ţigani stabiliţi în Franţa, trimişi de autorităţi la Timişoara, cu 300 de euro în buzunar

Atentie la buzunare, incuiati bine usa la casa, nu lasati masina deschisa, nu lintoarceti privirea de la copil pentru ca se intorc mizerabilii!!!

Tribunalul din Toulouse a decis, vineri, deportarea unui grup de câţiva zeci de ţigani cu trei avioane spre România, după ce aceştia se instalaseră într-o tabără ilegală, vizavi de un şantier unde se construieşte noul sediu al Comunităţii Urbane Grand Toulouse, informează La Depeche.


Primele două avioane speciale au decolat luni, iar miercuri urmează ca alte 18 persoane să fie transportate cu o cursă aeriană la Timişoara. Tiganii ce vor pleca miercuri provin din Alba-Iulia şi Blaj.

Potrivit secretarului general al Prefecturii Toulouse, Françoise Souliman, este vorba de 16 adulţi şi doi copii, iar autorităţile susţin că nu i-au alungat, ci ei ar fi fost de acord să se întoarcă în ţară. Tiganii vor fi transportaţi cu un autobuz special la aeroport şi vor primi mâncare pentru drum, din partea autorităţilor franceze.

Prefectura a evitat aplicarea procedurii de expulzare din teritoriu, dar şi cea de ajutor umanitar pentru întoarcere în ţară, care prevedea acordarea unei sume de 300 de euro pentru fiecare adult şi de 100 de euro pentru fiecare minor, plus suportarea cheltuielilor până la plecarea ţiganilor din teritoriu şi plata transportului până la destinaţia finală. dupa banateanul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”